Antifoni zaštitni

ANTIFON J MUFF
  • Antifoni “J MUFF” predvidjeni za nošenje u toku celog radnog vremena jer su izrađeni od podešavajuće udobne penaste ABS naušnice,dolaze u   higijenskom pakovanju.Najćešće se koriste   rad u industriji, gradjevinarstvu, poljoprivredi…. Prigušenje SNR 24dB.       
  • Koristi se u industriji, kompresorskim stanicama, mašinskim postrojenjima, gradilištima,  u auto industriji, i svuda gde buka prelazi dozvoljeni nivo.  
  • Standard: EN 352-1
ANTIFON BIG RANGE
  • Antifon "Big Range (Blue)" izrađen je od ABS plastike i veoma je udoban za nošenje, predviđen je za jaku buku, prigušenje SNR 27 dB iznad glave, 26 dB iza glave.
  • Najviše se koriste u industriji, kompresorskim stanicama, mašinskim postrojenjima, gradilištima, u auto industriji, i svuda gde buka prelazi dozvoljeni nivo ...
  • Standard: EN 352-1

Naš program

Kvalitetna radna odjeća iz sopstvenog proizvodnog programa. Ako ne pronađete ono što Vam treba kontaktirajte nas jer radna odijela i uniforme šijemo po narudžbi.

Sve navedene artikle možemo da proizvedemo  u raznim bojama i raznim kombinacijama po želji kupaca.

HTZ oprema

U našoj radnji možete naći najkvalitetniju HTZ opremu renomiranih proizvođača i to: radna obuća, radna odjeća, radne rukavice itd. Svu opremu koju u redovnoj ponudi ne posjedujemo, možemo naručiti preko široke mreže naših dobavljača.

Vatrogasna oprema

Bavimo se uvozom vatrogasne opreme od renomiranih preduzeća iz Republike Srbije, Republike Hrvatske i Evropske Unije. Kupcima obezbjeđujemo servis vatrogasnih aparata.

Kontaktirajte nas

SatworkDrupal.